Morgenparade.

Spisesalen er i brug igen. Her er det lærer Jakob Kukur, som serverer.

Elever i 2. som ankom i begyndelsen af marts 2019 klasse undervises af den meget erfarne lærer Anna Parl, som også var ansat før SBS lukkede.

Stor glæde i Saraswatipur og BLCs menigheder

Munter leg i fritiden er en af skolens kendetegn.

Kostskolen genåbnede 1. marts 2019 under navnet: Saraswatipur Lutheran Mission School (SLMS).

En dygtig stab af pesoale er der for børnene både i skoletid og fritid.

I spidsen er den fungerende forstander, Dijen Roy.  

Anni og Flemming Schrøder var i Bangladesh i februar 2019 for at hjælpe bestyrelsen for Saraswatipur Academy (SA) med ansætter og for at lave en partnerskabsaftale. 

Derudover skulle flemming se på bygningerne og lave plan for reovering. Alt er i gang nu. 50 børn har glæde af skolens faciliteter. 43 som kostskoleelever og 7 som dagalever.

Det vigtigste er nu at støtte bestyrelsen for SA og personalet til at få en god hverdag til at fungere på skolen. Bestyrelsen for venskabsforeningen konstaterer med glæde at alle ivrige for at få det til at lykkes. 

Jens Fischer-Nielsen besøgte skolen en uge efter start og har taget de billeder, som nu pryder siderne.

Mht. økonomi er der på nuværende niveau brug for ca. kr. 300.000 pr. år. Den danske bestyrelse ønsker sig en stor gruppe af folk som vil binde sig for et par tusinde kroner om året. 

Staben pr. 1. marts 2019

Det ses at der trænger til renovering. Arbejdet er sat i gang ved hjælp af Kr. 100.000, som Danmission allerede for et par år siden deponerede til formålet.

29-Marts-2019

Renovering af bygninger og inventar

Flemming Schrøder var i Saraswatipur i februar for at aftale med SA-bestyrelsen og kostskolens stab på hvilke måder skolen skulle gøres "køreklar". Det blev en lang liste over reparationerarbejder, som nu er sat i gang. En komite er nedsat for at holde øje med regnskab og arbejdets udførelse. Heldigvis er der kvalificerede lokale håndværkere, som snart skal have ordnet det fornødne. Særligt bliver det godt at få de sanitære installationer renoveret.
Det vil også pynte på klasselokalerne at få fornyet møblerne.
Og det vil pynte på elevernes værelser at få nye lofter under blikpladerne.
Det gamle missionærhus indrettes til personaleboliger. Målet er at alle personaler skal bo på compounden.